Osnažite svoj tim, uštedite vrijeme i automatizirajte plaćanje obaveza

Umorni ste od analiziranja nestrukturisanih dokumenata da biste izvukli vrijedne računovodstvene podatke? Naša platforma vođena umjetnom inteligencijom je odgovor na sve vaše probleme, povećavajući efikasnost vašeg tima za nevjerovatnih 5X! Recite zbogom ručnom procesu ekstrakcije podataka i digitalizujte vaše procese!

PARTNERS
PARTNERS
UNESITE DOKUMENT

Dodajte skenirani dokument ili PDF

Odaberite fakturu ili račun vašeg dobavljača i jednostavno je unesite u sistem. Više ne trebate brinuti o prekidu konkecije ili zatvaranju programa, jer proces se neometano odvija u pozadini.

NEKA APLIKACIJA RADI

Pritisnite “Pokreni” i opustite se

Softver će analizirati i izdvojiti bitne podatke, a vi ćete imati vremena da se posvetite drugim obavezama. Zahvaljujući kombinaciji OCR-a i NLP-a, softver prepoznaje korisnikovu prvobitno obrađenu fakturu i uči iz nje. Što više koristite aplikaciju, ona postaje pametnija.

Preuzmite podatke

Pripremite podatke za računovodstvo

Bez obzira koji ERP računovodstveni sistem koristite, moći ćete kreirati odgovarajući šablon za izdvajanje podataka, ili izvršiti odabir postojećih. Nakon odabira, preuzmite svoje podatke u željenom formatu. Pratite svoju potrošnju putem dashboard-a i optimizirajte proces platnih obaveza.

Brza automatizacija procesa

Obradite dokument pri nevjerovatnoj brzini od 7 milisekundi

Pametniji sa upotrebom

Što više koristite aplikaciju, NLP model postaje pametniji

Pozadinska obrada podataka

Obrađujte podatke bez nadzora i preuzmite svoje rezultate

Da li ste spremni za automatizaciju procesa?

Company in Clouds nudi jednostavan i intuitivan korisnički protok koji minimizira kognitivno opterećenje i smanjuje prostor za greške.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.