Company in Clouds od
nastanka do budućnosti!

2019.

Nakon što se Aida suočila s izazovima pri unosu podataka i pripremi faktura za računovodstvene softvere, rodila se iskra inspiracije - ideja o stvaranju aplikacije koja će transformisati  i ubrzati taj proces. No da bi njena ideja zaživjela bilo je potrebno pronaći vrhunskog tehničkog partnera. Partnera koji će bez straha pomoći da se vizija pretvori u stvarnost.

2021.

Potraga je Aidu dovela do kompanije Tech387. Tim vizionara koji je prihvatio  ideju. Saradnja je počela kroz istraživanje tržišta, te rad na ostvarenju Proof of Concept (POC).

2023.

Godina 2023. označila je važan korak naprijed. Predstavili smo Minimum Viable Product (MVP) i privukli investicije koje su podržale našu viziju. Nakon uspješnog MVP-a, platforma je stigla na tržište, a naši prvobitni korisnici aktivno su uključeni u testiranje i davanje povratnih informacija. S njihovom pomoći, nastavljamo unaprjeđivati aplikaciju.

2024.

U 2024. godini, fokusirat ćemo se na rast baze klijenata i neprestano raditi na unapređenju naše aplikacije, kako bismo omogućili još bolje iskustvo našim korisnicima. Sljedeća velika stvar na našem horizontu je stvaranje Centralnog Registra Faktura, čime ćemo dodatno olakšati život našim korisnicima i unaprijediti poslovnu produktivnost.
Naša priča još nije gotova, i radujemo se budućim inovacijama i dostignućima koje ćemo ostvariti u narednim godinama. Zajedno gradimo budućnost računovodstva.

BEHIND THE SCENES

Upoznajte našu osnivačicu

Aida Begović

Završila je Ekononomski fakultet i stekla zvanje certifikovanog računovođe. Aida ima bogato iskustvo u oblasti finansija i računovodstva koje traje već više od 10 godina, a tokom tog perioda je obavljala ključne uloge na vodećim pozicijama. Njena inspiracija za razvoj alata za digitalni prenos podataka datira još  iz 2012. godine, kada je obavljala pripravnički staž u sektoru finansija jedne velike kompanije u maloprodaji. Njen krajnji cilj je pomoći malim i srednjim preduzećima da se pripreme za potpunu digitalnu transformaciju, olakšavajući im tranziciju ka modernim tehnologijama.
Partneri
Partneri

Otvorene pozicije

Trenutno nemamo otvorenih radnih pozicija, ali ako vjerujete da biste mogli doprinijeti našem timu, slobodno pošaljite svoj CV. Također, slobodno koristite kontakt formu za sva pitanja o mogućoj saradnji s našom kompanijom. Vaša inicijativa nam znači mnogo, i uvijek smo otvoreni za nove talente i prilike.

Da li ste spremni za automatizaciju procesa?

Company in Clouds nudi jednostavan i intuitivan korisnički protok koji minimizira kognitivno opterećenje i smanjuje prostor za greške.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.