Company
in Clouds

za vaše efikasno poslovanje

Naša platforma će značajno unaprijediti vaše poslovanje. Company in Clouds automatizira procese, čuva sve u centraliziranom e-arhivu za inspekcije. Vi štedite novac i vrijeme, dok se možete potpuno posvetiti klijentima i rastu vašeg poslovanja. Otkrijte kako naša platforma funkcionira u nekoliko jednostavnih koraka, istražite njene osnovne funkcionalnosti i imajte na umu da naš tim stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja.
UNESITE DOKUMENT

Dodajte skenirani dokument ili PDF

Odaberite fakturu ili račun vašeg dobavljača i jednostavno je unesite u sistem. Više ne trebate brinuti o prekidu konkecije ili zatvaranju programa, jer proces se neometano odvija u pozadini.

NEKA APLIKACIJA RADI

Pritisnite “Pokreni” i opustite se

Softver će analizirati i izdvojiti bitne podatke, a vi ćete imati vremena da se posvetite drugim obavezama. Zahvaljujući kombinaciji OCR-a i NLP-a, softver prepoznaje korisnikovu prvobitno obrađenu fakturu i uči iz nje. Što više koristite aplikaciju, ona postaje pametnija.

Preuzmite podatke

Pripremite podatke za računovodstvo

Bez obzira koji ERP računovodstveni sistem koristite, moći ćete kreirati odgovarajući šablon za izdvajanje podataka, ili izvršiti odabir postojećih. Nakon odabira, preuzmite svoje podatke u željenom formatu. Pratite svoju potrošnju putem dashboard-a i optimizirajte proces platnih obaveza.

E-ARHIVA

Kreirajte vlastitu
E-Arhivu.

Zahvaljujući našoj platformi možete jednostavno i sigurno razmjenjivati dokumente sa svojim poslovnim partnerima i osigurati vlastiti centralizirani arhiv za nesmetane inspekcije.

Instantna upotrebljivost: CiC je odmah spreman, bez komplikovane instalacije!

Nadmašite očekivanja: Šta Company in Clouds platforma može učiniti za unapređenje vašeg poslovanja

Da li ste spremni za automatizaciju procesa?

Company in Clouds nudi jednostavan i intuitivan korisnički protok koji minimizira kognitivno opterećenje i smanjuje prostor za greške.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.